Σημείωση: Το παρόν κείμενο τελεί υπό συνεχή διαμόρφωση

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 16/09/1984. Τέκνo του Μιχάλη και της Αικατερίνης με καταγωγή από το Χρώμιο Κοζάνης. Τον περίμεναν με ανυπομονησία τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του, Βασίλης και Θανάσης.

Την παιδική αλλά και εφηβική του ηλικία την πέρασε στην Κοζάνη, στις γειτονίες του Αγίου Αθανάσιου, Λασσάνης και της Αριστοτέλους (Λαϊκής).

Η πρώτη του μεγάλη αγάπη ήταν η ΑΕΚ. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Original 21 Κοζάνης.

Το 2004 πήγε στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε Ηλεκτρονικός στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Το 2009 υπηρέτησε την πατρίδα, με την 09Δ' ΕΣΣΟ, στο Πυροβολικό όπου παρουσιάστηκε στο Παρανέστι Δράμας και κατόπιν υπηρέτησε στην Σαμοθράκη.

Εργάστηκε στην αρχή της καριέρας του ως πωλητής σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και από οποίο υποκατάστημα και αν πέρασε άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του.

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το 2018, ήταν στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης όπου προσλήφθηκε ως ΤΕ Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Η αγάπη του για την πληροφορική και συγκεκριμένα για τα δίκτυα τον οδήγησε στο να λάβει την πιστοποίηση Cisco CCNA.

Μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής οπού ολοκλήρωσε το ομώνυμο μεταπτυχιακό με κατεύθυνση «Τεχνολογίες Συστημάτων Υπολογιστών και Δικτυών» με βαθμό «Άριστα». Η μεταπτυχιακή του διατριβή έχει τίτλο «Ασύρματα ευφυή προγραμματιζόμενα δίκτυα»

Το 2014 γνώρισε την Λυδία και μαζί της την πραγματική αγάπη. Το Ιανουάριο του 2020 ενωθήκαν με τα δεσμά του γάμου. Η σύζυγος του του χάρισε, στις 18 Απρίλιου του 2020, την πραγματική ευτυχία φέρνοντας στην ζωή την κόρη του.

©2020 Zigomitros